YEAR

SIZE

2008

48,450 sq ft

PROJECT DESCRIPTION
Williams Architects designed a new community/recreation center for the Geneva Park District that was developed on a former farm site.  In recognition of the site’s former function supporting agricultural purposes, the design delineates a building that expresses a barn theme and complements the rural tradition of the location.  The center is adjacent to multiple soccer field installed in 2005, this new community/recreation center features two basketball courts, two volleyball courts, a running track, a fitness center, locker rooms, dance/aerobics space and multi-purpose rooms.  Applying a rustic, barn theme, Williams Interiors developed design solutions for interior spaces of the building.

SERVICES
Pre-Design
Master Plan / Feasibility Study
Grant / Referendum / Bond
Basic A&E Design Services
Interiors
Construction Administration

PROJECT HIGHLIGHTS