YEAR

SIZE

2015

44,000 sq ft

PROJECT DESCRIPTION
Williams Architects is assisting the Village of Glenview to first plan and now design the renovation to the existing Police Department and relocating the Village Hall, as well as a new Fire Department Headquarters facility. The existing Police Facility is being renovated and added onto in order to accommodate both Police and Village Hall in one centralized location.   The Police Department will maintain its own separate entrance to ensure the safety of police officers, Village staff and residents.  Many options were reviewed, budgeted and the selected concept incorporates new approaches to significantly lower the costs and create new efficiencies.

SERVICES
Pre-Design
Master Plan / Feasibility Study
Basic A&E Services
Interiors
Construction Administration

PROJECT HIGHLIGHTS